Kevään tapahtumat ja Classic Motor Show 2019

Kevät tulee ja mopoileva kansa odottaa tapahtumiin ja satulaan pääsyä

 

Ajokausi on jo ainakin osalla meistä alkanut.

Erilaiset tapahtumat mopoilijoille alkavat pian.

Ajotapahtumat ympäri Suomea tarjoavat mopoharrastajille yhteisiä ajohetkiä koko ajokauden. Rompetoreilta haetaan osia ajokalustoon ja vielä työn alla oleviin projekteihin

 

 

Moka Ry (https://mokary.net) osallistuu 4 – 5.5 CLASSIC MOTORSHOW-tapahtumaan Lahden messukeskuksessa.

MoKa Ry :llä on tapahtumassa näyttelyständi yhdessä Samoha Ry:n kanssa. Ständillä on esillä klassikkomopedeja 50, 60, 70 -luvuilta ja muuta sportmopedi kalustoa. Kannattaa vierailla tapahtumassa meidän osastolla.


Oikein mukavaa ajokautta ja kesää kaikille mopoilijoille!

 
 

Classic MOTORSHOW 2019

 

Hieno tapahtuma.
MoKa Ry ja Samoha Ry järjestivät Classic Motorshow-tapahtumaan yhteisen messuständin, johon klassikkomopot oli aseteltu todella hienosti esille.

Ympärillä oli mukana myös erilaisia moottoripyöräständejä, mutta ihmiset olivat todella paljon enemmän kiinnostuneet klasikkomopoista, jotka toivat monelle kävijälle omat nuoruusmuistot mieleen.

Messujen kävijöiden ikähaarukka meni kyllä selkeästi varttuneemman väen puolelle. Kivasti oli mukana myös nuorempaa harrastajaa naiskauneutta unohtamatta. Tällaisissa enemmän “ukkotapahtumissa” tuo kauniimman sukupuolen edustus on aina kiva plussa, että myös naiset ovat kiinnostuneita klssikko autoista, mopedeista ja moottoripyöristä.

Kiitoksia järjestelyihin osallistuneille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *